runstenar runor Uppland Sörmland Närke Västmanland Småland Ingvar Sigurd futark Frösön  Staffan BlixtÄldre loggar:
2007. 2008. 2009. 2010. 2011.


1 nov
Huga! Nu har det snart gått ett helt år utan att jag har fått ut fler än ynkans fyra runstenar på sidan. Nåväl, en från Värmland finns nu att titta på för den som vill - Vr 3 Hovlanda på Hammarön.
15 juni
Jag tänker inte säga något om att det har gått tre månader sedan sist, men vad jan vara bättre än att fixa med denna sida på semesterns första dag? Jag har nu ordnat en karta över Värmland, och inom kort kommer en ny sten från det landskapet att läggas ut.
11 feb
Ytterligare en sten från Trögd har nu kommit ut, närmare bestämt den inmurade U 708 i Kungs-Husby kyrka.
8 jan
Nu kommer plötsligt två runstenar inom loppet av ett dygn, efter att min lägga-ut-takt varit totalt avstannad under hösten. Den andra av de två stenarna vid Veckholms kyrka, U 695, kan härmed beskådas.
7 jan
Då är det dags för årets första runsten att komma ut på min sida, och det får bli stenen U 719 i Folsberga. Det är en sten som har ristats av mästaren Livsten, och den står i Grillbytrakten. Nyårslöftet är annars som vanligt att försöka komma ut med lite fler stenar med lite tätare mellanrum än ett halvår i stöten, för det är för dåligt som det har varit det senaste året. Ska bättra mig, för snart har jag fler runstensbilder som är outlagda än tvärtom ...
10 feb 07
Den nya runsidan www.svenskarunstenar.net är härmed invigd!
Kom gärna med synpunkter!